Verheylaan 10 MUMC Maastricht

De opdracht omvatte de constructieve uitwerking van het ontwerp, de bestekfase  en de uitvoeringsfase van het project. De nieuwbouw is in feite een 6-laagse horizontale uitbreiding van het bestaande hoofdgebouw van het MUMC, met elkaar verbonden middels een atrium en diverse loopbruggen. De nieuwbouw huisvest 12 state of the art operatiekamers, het Vrouw-Moeder-Kindcentrum met IVF laboratorium, de biobank, CT- en PET-scanners, kantoren en een distributiecentrum. In de gevel zijn zonnepanelen ge├»ntegreerd.
De vloer is als betonnen paddenstoelvloer uitgevoerd, om flexibele indelingen mogelijk te maken en te kunnen anticiperen op toekomstige aanpassingen in de constructie.

┬ę | Alle rechten voorbehouden.
Beheer en onderhoud LinQxx.

Adres

  • Wilhelminasingel 102
  • 6221BL Maastricht
  • Nederland
LinQxx | Beheer en onderhoud