Skip to main content

Werken bij Adviesbureau Brekelmans


Adviesbureau Brekelmans is een ingenieursbureau met een interessante en afwisselende orderportefeuille. Binnen ons bureau is regelmatig plaats voor afgestudeerden van een hogere beroepsopleiding en universiteit. Als startende Hbo’er of academicus begin je als BIM-modelleur of als constructeur. Van hieruit kun je doorgroeien naar andere functies zoals adviseur of projectleider. Hiervoor is het noodzakelijk dat je goed in teamverband kunt werken en multidisciplinair kunt denken en navenant presteert. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een prettige werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte en perspectief voor ontplooiing.


Vacature constructeur

Wij zoeken een constructeur met een afgeronde Hbo+ of universitaire opleiding; bij voorkeur met enige ervaring. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en uitwerken van projecten. Jouw instelling is pro-actief en klantgericht, je aanpak pragmatisch. Je bent leergiering en wordt enthousiast bij nieuwe ontwikkelingen, zoals parametrisch ontwerpen. Je bent communicatief vaardig, accuraat en je gedijt prima onder werkdruk. Wij bieden jou een zelfstandige en uitdagende functie in een informele werksfeer met volop ruimte voor eigen initiatieven en ontplooiing. Daarbij hoort een passende beloning met aantrekkelijke, marktconforme arbeidsvoorwaarden Ben jij degene die ons team kan versterken met jouw inzet, kennis, creativiteit en ervaring? Stuur je sollicitatie met relevant CV dan online naar de heer Ralf Banens.

Aan wie moet ik mijn sollicitatie richten?
Ralf Banens
info@adviesbureau-brekelmans.nl


Vacature stagiaires

Ben jij een enthousiaste constructeur of modelleur voor de toekomst? Zou je willen leren, en ervaringen in de constructeurswereld willen opdoen? Zo ja, dan bieden wij graag plaats aan je als stagiair. Neem contact op met rb@adviesbureau-brekelmans.nl om eens te komen bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Imprint